Liever bellen? 06 462 667 30

Uw caravan verkopen bij Caravan-inkoop.nl

Bij Caravan-inkoop bent u aan het juiste adres wanneer u uw caravan verkopen wilt tegen de beste prijs! Wij zijn namelijk een RDW erkend bedrijf dat u graag helpt bij het verkopen van uw caravan. Wanneer u heeft besloten om uw caravan na enkele jaren te verkopen, is het vaak lastig om uw caravan nog accuraat op waarde te schatten. Veel mensen verkopen hun caravan na enkele jaren dan ook voor een te lage prijs aan caravandealers of andere particulieren. Dit probleem zult u bij Caravan-inkoop niet ervaren. Bij Caravan-inkoop komt u snel te weten wat de best mogelijke prijs van uw caravan is en daarbij zijn wij bereid deze prijs te betalen. Op onze website kunt u binnen enkele stappen de prijs van uw caravan opvragen en vervolgens zullen wij een passend bod op uw caravan uitbrengen!

Eerlijk en betrouwbaar uw caravan verkopen

Caravan-inkoop vindt het belangrijk dat u een eerlijk en betrouwbaar bod van ons ontvangt wanneer u uw caravan wilt verkopen. Het is op onze website dan ook mogelijk om enkele gegevens van uw caravan in te vullen en te versturen naar ons, zodat wij een reële schatting van de waarde van uw caravan kunnen maken. Dit kunt u snel en eenvoudig doen. Wat voor ons van belang is om te weten, zijn gegevens zoals het kenteken, de algemene conditie, merk en bouwjaar van de caravan. Daarnaast is het van belang dat u aangeeft over welke opties en accessoires uw caravan beschikt. Tenslotte zouden we graag van u enkele foto’s van de binnen- en buitenkant van de caravan ontvangen, zodat het plaatje van uw caravan compleet is bij ons. Nadat u deze gegevens en uw eigen gegevens naar ons heeft verstuurd, zullen wij binnen 24 uur een passend bod doen op uw caravan. Wanneer u akkoord gaat met ons bod, kunnen wij het papierwerk opstellen en nadat dit ondertekend is, zal het geld voor uw caravan direct op uw rekening gestort worden. U kunt diverse soorten caravans bij ons verkopen. Denk bijvoorbeeld aan een Kip caravan, Fendt caravan of een Eriba caravan. 

Drie stappen.
Meer is het niet.

Vul zo compleet mogelijk het formulier in en vraag de beste prijs op.

U ontvangt van ons binnen 24 uur een gegarandeerd bod op uw caravan.

Is ons bod akkoord, dan komen wij gratis uw caravan afhalen en u krijgt uw geld.

Online uw caravan verkopen

Zoals hierboven omschreven, kunt u uw caravan verkopen aan Caravan-inkoop binnen enkele eenvoudige stappen. Diverse tevreden mensen gingen u al voor, wat onze positieve beoordelingen bevestigen. Heeft u nu een vraag of opmerkingen voor ons? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Op werkdagen kunt u ons bereiken door te bellen naar 06 462 667 30 en daarnaast kunt u ons ten alle tijden mailen op info@caravan-inkoop.nl. We zien uw vraag of opmerking graag tegemoet en zullen deze zo snel mogelijk behandelen en contact met u opnemen!

Beoordeeld met een score van 4.5 uit 5