Liever bellen? 06 462 667 30

Wie zijn wij?

Wij zijn Caravan Inkoop en wij willen zo snel mogelijk een eerlijke prijs bieden voor een caravan. Sinds 2006 zijn we bezig met het inkopen van caravans en we doen er alles aan om het proces te versoepelen voor de klant. Met de nodige kennis en ervaring weten wij al binnen 24 uur wat de caravan waard is. Dit is best snel en wij vinden het dan ook vanzelfsprekend dat het contact soepel moet verlopen.

Bij Caravan Inkoop staan eerlijkheid en goede communicatie voorop!

Caravan Inkoop wil de klanten zo goed mogelijk van dienst zijn én daarom staat eerlijkheid bij ons hoog in het vaandel. Geen poespas en duidelijke communicatie zijn van groot belang bij het verkopen van een caravan. Iemand koopt natuurlijk niet zomaar een caravan, maar bij Caravan Inkoop zorgen we ervoor dat de klant gemakkelijk zijn of haar caravan kan verkopen! Voor het verkopen van uw oude caravan, bijvoorbeeld een Eriba caravan, bent u bij ons aan het juiste adres. Als de deal helemaal rond is, halen we de caravan gratis bij u thuis op. Caravan Inkoop bestaat inmiddels meer dan 14 jaar en met name door deze ervaring we begrijpen als geen ander dat de kosten van het ophalen van de caravan, volledig voor de koper zijn. Wij willen natuurlijk dat de verkoper van de caravan er ook geld aan overhoudt!

Drie stappen.
Meer is het niet.

Vul zo compleet mogelijk het formulier in en vraag de beste prijs op.

U ontvangt van ons binnen 24 uur een gegarandeerd bod op uw caravan.

Is ons bod akkoord, dan komen wij gratis uw caravan afhalen en u krijgt uw geld.

Hoe bepalen wij de waarde van een caravan?

De specialisten van Caravan Inkoop focussen zich op een aantal aspecten als ze de waarde moeten bepalen. Hierdoor kunnen wij ook duidelijker onderbouwen waarom de caravan deze waarde heeft. Caravan Inkoop focust zich op de volgende punten als het gaat om het bepalen van de waarde:

  • Het merk, bouwjaar en type van de caravan.
  • Beschikt de caravan over luxe opties of accessoires? Zoals een airco of vloerverwarmer.
  • Het komt ook nog wel eens voor dat een caravan schade heeft, zoals hagel- of waterschade.
  • Voordat wij de caravan willen inkopen, vragen wij de klant om beeldmateriaal, we zijn namelijk groot fan van foto’s! Door deze foto’s kunnen wij de waarde van uw caravan makkelijker bepalen.

Kom er snel en eenvoudig achter wat de waarde is van uw caravan!

Beoordeeld met een score van 4.5 uit 5